top of page

Hoopmaps Group

Public·169 members

Tuzla City Sloga Doboj prijenos 16/12/2023 Danas

23. nov 2023. — — 23 Sarajevo Siroki Brijeg 1:014. (STREAMING***) Sloga Doboj Igman ...

FK Željezničar - radiosarajevo. ba/ Najčitanije 1 Ovaj znak će imati luđačke sreće do kraja 2023. : Stiže neočekivani priljev novca i ogroman uspjeh Prije 2 dana | Zanimljivosti 2 U Turskoj gradi zgrade, a u Sarajevu aplicira za subvenciju: Poznata influenserica razljutila mnoge Prije 2 dana | Bosna i Hercegovina 3 Pileća supa za pobjedu nad gripom: Donosimo vam tri recepta za 'lijek' iz nanine kuhinje Prije 2 dana | Život i stil 4 Genijalan trik: U sekundi pokazuje jesu li vaše baterije prazne ili pune Prije 1 dan | Život i stil 5 Turkish Airlines prekrižio aerodrom u BiH, bez letova za Istanbul: Imaju dobre vijesti za Sarajevo 6 Mak, limun i marelica: Priprema ovih kolačića traje samo 15 minuta 7 Padavine sa sjevera Europe stižu u BiH: Oglasili se meteorolozi, evo gdje se očekuje snijeg 8 Beba Marije Šerifović se nije rodila u Srbiji, poznato i zašto: Oglasila se emotivnom porukom Prije oko 8h | ShowBiz 9 Isplivala mračna prošlost oca Vanje (14): Da li je zbog ovog kćerku predao otmičarima? Prije 2 dana | Regija 10 Netflixov novi film sa Denzelom Washingtonom izazvao žestoke rasprave na temu rase Prije 2 dana | Muzika/Film/Lektira 11 Objavljena lista 100 najboljih kuhinja na svijetu: Evo na kojem mjestu se nalazi BiH 12 Stručnjak preporučuje ovih pet namirnica koje pomažu održati mozak mladim 13 Zaboravljeni trik naših nana: Dodajte kašičicu bibera u veš mašinu - rezultati će vas oduševiti 14 Marija Šerifović postala majka: Poznato ime i spol djeteta Prije oko 9h | ShowBiz 15 Desert koji se ne peče: Kolač bez šećera, glutena i laktoze / Najkomentiranije Koji dokumenti su vam potrebni za promjenu prebivališta, zamjenu lične karte, pasoša ili vozačke? 02. Veoma optimističan pred ovaj susret bio je i kapiten tima Huso Karjašević. “Prije svega lijep pozdrav. Kao što je već šef rekao, posljednja utakmica, posljednje kolo polusezone. O Slogi ne treba puno pričati, dovoljno govori njihova forma i stanje na tabeli. Što se tiče nas, u dobrom raspoloženju dočekujemo ovu utakmicu. Tuzla City želi nastaviti sa dobrim rezultatima: Cilj je pobjeda i samo nas ona zanimaU 18. kolu Premijer lige BiH fudbaleri Tuzla Citya na Gradskom stadionu Tušanj dočekuju FK Sloga Doboj. Tim povodom danas je održana konferencija za medije, a iz kluba su poručili kako je ulaz svim navijačima besplatan. Tuzla City u ovaj susret ulazi nakon dvije velike pobjede (protiv Željezničara i Širokog Brijega), a eventualnim trijumfom nad Slogom dodatno bi se udaljili od zone ispadanja. “Prvo da pozdravim predstavnike medija. Tuzla City Gabela uživo prijenos 30/10/2023 30. okt 2023. — Tuzla City Gabela uživo prijenos 30/10/2023 PREMIJER LIGA BiH FK TUZLA CITY [potok*] Sloga Doboj GOŠK Gabela gledati prijenos 1 oktobar 30. Tuzla City dočekuje Slogu: Plavi žele ponoviti igru iz posljednih domaćih utakmicaU 18. kolu Premijer lige BiH fudbaleri Tuzla City-a, sutra u subotu 16. decembra na Gradskom stadionu Tušanj dočekuju FK Sloga Doboj. Na današnjoj press konferenciji utakmicu su najavili trener Krsmanović i kapiten Karjašević koji su poručili da su spremni, te da je cilj pobjeda. “Mislim da smo spremni u svakom smislu da sutra ostvarimo taj pozitivan rezultat poslije utakmice u Konjicu gdje nam je poraz od Igmana došao neplanirano. Mislim da sutra uz jednu želju, volju, zalaganje i htijenje ne bi trebalo da bude problema. Momci su spremni, svi su u rosteru i ja sutra očekujem da jednom dobrom igrom, kao protiv Željezničara i Širokog, na našem terenu završimo ovu turbulentnu polusezonu pobjedom koja će nas sigurno zadovoljiti i dati neke realne šanse da izborimo opstanak u idućoj polusezoni” – kazao je Saša Krsmanović, trener golmana FK Tuzla City. Optimističan je i prvotimac Huso Karjašević. (STREAMING***) Sloga Doboj Igman Konjic prijenos 11 10. nov 2023. — Zvijezda] Široki Brijeg Sarajevo uživo prijenos 22 Igman Konjic kolo): Tuzla City - Sloga 1:2 /... Making the best possible bet ... Tracks & Trails prije 6 dana — prije 7 dana — — FK Sarajevo Tuzla City uživo prijenos 24.11.2023 TV Manchester City - Liverpool, 13. — (gledajte uživo) Sloga Doboj Tuzla ... [Gledaj online@] Zvijezda 09 Tuzla City gledati prijenos 7 o 23. sep 2023. — aug 2023. — Tuzla City vs Sloga Doboj live strim. Pogledaj gdje mozes gledati prije 17 sati 58 Bašić: Oni jesu favoriti, ali nije sve u ... Tuzla City - Sloga Doboj: Premier League - Nogomet. Gdje gledati besplatni prijenos Uživo na TV ili online streamu, TV program uživo, izravni prijenosVodič sportova Uživo na TV | Nikada ne propusti još jedan meč uživo! Nogomet Premier League #11 #5 Tko če pobjediti Uživo na TV 14:00 Subota, 12-16-2023 Arena Sport 5 / Hrvatska PREMIJER LIGA BIH: TUZLA - SLOGA, nogomet Upotrijebi Države / Kanale za prikazivanje tvojih omiljenih TV kanala. Došla je ta zadnja utakmica u ovoj polusezoni. Cilj je isti, pobjeda, i samo to bi nas zadovoljilo sutra ali mislim da smo spremni u svakom smislu da sutra ostvarimo taj pozitivan rezultat poslije utakmice u Igmanu gdje nam je taj poraz došao neplanirano. Mislim da sutra uz jednu želju, volju, zalaganje i htijenje ne bi trebalo da bude problema. Momci su spremni, svi su u rosteru i ja sutra očekujem da jednom dobrom igrom, kao protiv Željezničara i Širokog, na našem terenu završimo ovu turbulentnu sezonu pobjedom koja će nas sigurno zadovoljiti i dati neke realne šanse da izborimo opstanak u idućoj polusezoni. ”, rekao je šef struke ovog tima Saša Krsmanović. 12. 23. 07:00 | Teme Naredne sedmice počinje suđenje Dodiku, a Sud izriče i presudu Cikotiću 02. 07:00 | Bosna i Hercegovina Tri recepta za najbolji vikend doručak: Pripremite omiljeni obrok na različite načine 02. 07:00 | Život i stil UNICEF: Gaza ponovo najopasnije mjesto za djecu 02. 07:00 | Svijet Uživo: Josep Borrell žali zbog nastavka napada na Gazu 02. “U dobrom raspoloženju dočekujemo ovu utakmicu. Veoma značajna utakmica za nas. Mislim da smo podigli i mi našu formu u ovim posljednjim utakmicama kao što se pokazalo u posljednje dvije utakmice kući, gdje smo osvojili šest bodova bez primljenog pogotka. U Konjicu nismo baš imali sreće, nije nas sreća pratila što se tiče tih propuštenih prilika. Nadam se da će sutra sreća biti na našoj strani i da ćemo doći do tri boda. Mi s tri boda vjerovatno izlazimo iz crvene zone i idemo na odrmoe zadovoljni” – kazao je Karjašević. FK Tuzla City - FK Sloga Meridian Rezultati uživo FK Tuzla City FK Sloga Meridian rezultati uživo (i video prijenos - live stream) počinju 16. pro 2023. u 12:00 UTC u na Premijer Liga, Bosnia & Herzegovina.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• Lotus Book
    Lotus Book
  • Chicago Outfits
    Chicago Outfits
  • Zorro Crash
    Zorro Crash
  • Yeremey Zhdanov
    Yeremey Zhdanov
  • Iliyana Clark
    Iliyana Clark
bottom of page